slo eng

kayaksail

katalog_over

News
Praznični urnik

 OBVEŠČAMO VAS, DA

V času od 25.12. do 28.12.2014 bo trgovina ZAPRTA.

V Ponedeljek in torek delamo navadno po urniku.

Od 31.12.2014 do 4.1.2015 bo trgovina ZAPRTA.

 

 

Želimo vam lepe praznike in srečno Novo leto.

 
Halloween regata – optimisti odlično v močnem vetru Piranskega zaliva
Sončen jesenski vikend je pozdravil preko sto mladih jadralcev na tradicionalni Halloween regati razreda optimist, ki jo Jadralni klub Pirat iz Portoroža organizira zdaj že tretje leto zapored.
Kljub burji, ki je v sunkih pihala tudi do 25 vozlov, so se mladi jadralci pogumno odpravili na regatno polje in, razdeljeni v štiri skupine, v soboto odjadrali tri regate, v nedeljo pa še dve. Na Halloween regati so bili tudi tokrat prisotni številni zelo uspešni mladi jadralci iz Avstrije, Češke, Italije, Madžarske, Srbije, Hrvaške in Slovenije.
Z odličnim nastopom v obeh dneh si je zmago zaluženo prijadral Peter Milivojevič iz JK Jadro Koper, na drugo mesto se je uvrstil italijanski jadralec Filippo Costa, SVOC, tretji pa je bil še en slovenski jadralec, Janez Zabukovec, prav tako iz JK Jadro Koper. Med najboljših deset sta se uvrstila še Martin Fras (JK Izola) na peto in Veronika Pirjevec (JK Pirat) na deseto mesto ter na drugo mesto med deklicami. Najboljša deklica je bila Stefania Padoan (Y.C.A.), na tretje mesto je prijadrala Luisa Penso iz istega kluba. Med kadetinjami sta slavili dve Italijanki in jadralka iz Srbije – najboljša je bila Andrea Aschauer (WYC), druga Nina Cattai (CDV) in tretja Kristina Boja (JK Palić).  Med kadeti je bil najboljši slovenski jadralec Martin Fras (JK Izola), drugi je bil Daniel Cante iz istega kluba, tretji pa Andrea Nordio (SVBG).
 
V soboto so jadralci sodelovali v bogatem srečelovu, za katerega smo del nagrad prispevali tudi mi - sandiline. V veliko veselje nam je, ko vidimo mlade športne upe, ki svoj prosti čas namenjajo zdravim športnim aktivnostim. In če k temu lahko pripomoremo še mi, smo še toliko bolj zadovoljni.
 
 
Poletni urnik

Med 4.8.2014 in 9.8.2014 bo trgovina odprta:

od ponedeljka do petka 10.00 - 16.00

sobota: 9.00 - 12.00

Od 10.8.2014 do 17.8.2014 bo trgovina ZAPRTA zaradi dopustov.

Hvala za razumevanje.

 

 

 
Maks Vrščaj postal evropski podprvak v razredu laser radial

IMG 0909-e1f0d7be14V Splitu, na prizorišču, kjer je naš Vasilij Žbogar pred enajstimi leti osvojil svoj prvi naslov evropskega prvaka, se je minuli teden zopet odvijalo evropsko prvenstvo v razredih laser. Šibki vetrovi so zaznamovali celotno prvenstvo, saj so jadralci izpeljali le polovico od vseh predvidenih plovov.

Za Slovenijo je največji uspeh dosegel Maks Vrščaj, ki je v konkurenci jadralcev razreda laser radial osvojil odlično drugo mesto. Mimogrede, jadral je s sandiline oblačili.

Dobro se je odrezal tudi Splitčan sandiliner Filip Jurišič, ki je z 8. mestom v konkurenci evropskih standardov pokazal, da imajo Hrvati novo vzhajajočo jadralno zvezdo. Slovencev žal ni bilo med najboljšimi.

Mathilde de Kerangat, naša predstavnica v razredu laser radial je regato zaključila na solidnem 12. mestu. Z nekaj odličnimi posameznimi uvrstitvami je dokazala, da sodi v sam vrh.

Naslednja pomembna regata bo svetovno prvenstvo septembra v Španiji, ko se bodo podeljevale tudi prve vozovnice za olimpijske igre.

 

 

Na fotografiji Slovenec Maks Vrščaj

Foto: Petar Prkić

 
Sandiline dominiral na prvenstvu stare celine
FinnV La Rochellu se je končalo evropsko prvenstvo v olimpijskem razredu Finn. V floti več kot 100 jadralcev so dominirali jadralci v naši opremi, kar dokazuje kvaliteto naših izdelkov. V prvi deseterici najboljših je bilo kar 8 jadralcev z našimi hlačami za visenje. Član naše ekipe Vasilij Žbogar je postal evropski podprvak, Jonathan Lobert je bil 4., Ivan Kljakovič Gašpič pa 5.
 
Vabljeni k ogledu galerije fotografij.
Foto: Robert Deaves/Finn Class
 
Obvestilo

Trgovina Sandiline bo tudi 3.5.2014 ZAPRTA zaradi kolektivnega dopusta.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

 
O Sandiline v medijih

Izvedite več o podjetju Sandiline na regionalobala.si

 

kliknite na povezavo:

http://www.regionalobala.si/novica/vodotesni-krojaci-iz-prad

 
Žbogar nadaljuje z zmagami

V španskem Cadizu se je na prvo marčevsko nedeljo zaključil Andaluzijski olimpijski teden. Dogajanje na regati je zmagovalec v razredu Finn Vasilij Žbogar zaokrožil z naslednjimi besedami: "Za nami je težka regata, z veliko vetra in odjadranih plovov, tako da jadralci razreda finn komaj hodimo. Regata mi je šla presenetljivo dobro. Nisem pričakoval takega naskoka. Konkurenca sicer ni bila velika, vendar štirje jadralci spadajo med 20 na svetu, eden med deset. Sigurno imam še nekaj pomankljivosti, predvsem v močnejšem vetru, oziroma s kilami. Nedavna bolezen mi je vzela kar nekaj kilogramov, tako da jih bom moral ponovno pridobiti. Vendar sem zadovoljen. Trener mi je danes postregel še z zanimivim podatkom, da sem razen svetovnega prvenstva zmagal na zadnjih petih regatah, in sicer na Warnemunder Woche, Evropskem prvenstvu razreda finn, Madžarskem državnem prvenstvu, Božični regati v Palamosu in tukaj v Cadizu."


Odlično se je odrezal tudi Sandiliner Eliot Merceron iz Francije, ki je za las zgrešil stopničke in končal na zanj odličnem 4. mestu.

 

Komaj čakamo prihajajoče regate svetovnega pokala.

 
Odpiralni čas med prazniki

Obveščamo, da bo trgovina Sandiline od 28.12.2013 do 1.1.2014 ZAPRTA zaradi praznikov in kolektivnega dopusta. Zahvaljujemo se za razumevanje in Vam želimo lepe praznike ter veliko sreče v novem letu 2014.

 

                                        vosčilo slo-1

 
Znani slovenski državni prvaki v olimpijskih razredih

1238971 405068226259855 965539521 nJadralni klub Pirat je predzadnji septemberski vikend organiziral državno prvenstvo v olimpijskih razredih. Žal se je jadralo le v dveh razredih - Laser Standard in 470, saj v drugih kategorijah ni bilo dovolj prijavljenih.

V razredu 470 sta državna prvaka postala domačina Matjaž Puh in Mitja Romih pred Tino Mrak in Veroniko Macarol ter Domnom Stepančičem in Jakobom Božičem. V razredu Laser Standard je slavil Nik Pletikos pred Matejem Valičem in Timom Podlogarjem.

Veliko število slovenskih jadralcev nosi oblačila Sandiline in ponosni smo, da se za nakup naše opreme odločajo tudi domači jadralci.

Foto: JZS

 
Gašper Vinčec spet na finnu - svetovno prvenstvo razreda Finn

1235015 10151632557632634 1371518121 nSvetovno prvenstvo razreda Finn, ki se je letos odvijalo v Estoniji, v mestu Talin - enako ime je dobil Žbogarjev prvorojenec, se je odvijalo v ekstremno težkih pogojih in z malo vetra. Slednje pa je razlog za "loterijske" uvrstitve jadralcev v posameznih plovih (prvouvrščeni je imel najslabše 44. mesto). 

Žal se Slovenca v danih pogojih nista znašla najbolje. Vasilij Žbogar, aktualni evropski prvak, je zaključil na 13. mestu, povratnik v druščino najelitnejšega olimpijskega razreda Gašper Vinčec, ki mu želimo uspešno nadaljevanje športne poti, pa na 21. mestu. A preplaha zaradi rezultata pod pričakovanji ni v nobenem "taboru". Žbogar je neuspeh sprejel pozitivno in z mislijo na treninge, kjer bo podobne pogoje natreniral, Vinčec pa je bil z jadranjem zadovoljen, le z rezultatom malo manj.

Zmagal je mladinec Jorge Zarif iz Brazilije, drugi je bil Edward Wright, tretji pa Pieter Jan Postma. Sandiliner Jonathan Lobert je bil 5., Deniss Karpak 14., Ivan Kljakovič Gašpič pa 15.

 Malce slabši rezultati naših asov pa ne pomenijo tudi "malce slabših rezultatov sandiline opreme", saj je velika večina jadralcev, tako kot že nekaj časa, nosila prav opremo iz naše proizvodnje. Oglejte si fotogalerijo iz prvenstva https://www.facebook.com/pages/Finn-Class/110408332633?id=110408332633&sk=photos_stream 

 

Foto: Finn Class

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
facebook-logorss-icon dame_award  Stalne ugodnosti Diners Club