slo eng

kayaksail

katalog_over

Zgodovina podjetja

Ljubezen do morja, športa in avanture.

V zgodnjih 80. letih smo se skupaj s prijatelji, lotili windsurfanja - jadranja na deski. Bili smo pionirji tega adrenalinskega športa v Sloveniji. Kot običajno za pionirje, smo imeli zelo močno voljo, vendar precej slabo opremo. Želeli smo biti na vodi bistveno več in v bolj ekstremnih razmerah kot »počitniški surferji« zato smo potrebovali drugačno opremo, med drugim tudi zaščitne obleke. V tem času v Sloveniji ni bilo moč dobiti neoprenske obleke, v tujini pa so bile veliko predrage za nas. Iz tega razloga sem se odločil narediti lastno neoprensko obleko. V Italiji sem kupil nekaj neoprena in dal narediti srfersko obleko, kmalu za tem pa še potapljaško. Govorice so se širile in zadeva je kmalu postala družinski hobi, ki je z leti počasi prerasel v posel.

Po več kot dvajsetih letih izdelovanja tehničnih oblačil za vodne športe je v našem podjetju strast še vedno glavna gonilna sila. Radi imamo to kar počnemo in predani smo svojemu delu, zato izdelke še vedno sami razvijamo in proizvajamo v Sloveniji. Delamo z enako predanostjo in strastjo, kot pri prvih oblekah narejenih pred več kot dvajsetimi leti. Zaradi strasti, teženj k stalnim izboljšavam in dolgoletnih izkušenj so naši izdelki varni, udobni, trajni in tudi všečni.
Z nami sodelujejo tako vrhunski športniki kot poklicni uporabniki, ki takorekoč preživijo več časa v/na vodi kot na kopnem. Izdelke s pomočjo omenjenih razvojnikov in preizkuševalcev skrbno načrtujemo in izčrpno testiramo preden se odločimo ali je izdelek dovolj dober, da ga ponudimo na trgu. Zadovoljni uporabniki, od dobitnikov olimpijskih medalj do rekreativcev, ki se ukvarjajo z vodnimi športi dokazujejo, da smo izbrali pravo pot - pot po kateri bomo nadaljevali tudi v prihodnosti.

Hvala za vsem, ki to omogočate!
Sandi

 
facebook-logorss-icon dame_award  Stalne ugodnosti Diners Club